NASZI AkireBuszkekVagyunk SzaboEva

A KSZC Nagyatádi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája pedagógusának sikere

 

A Rinyamenti közösség az Emberekért elnevezésű pályázat keretében megrendezett 2019. november 23-i, második Rinyamenti Találkozón Szabó Éva kolléganőnk rangos városi, illetve kistérségi elismerésben részesült.
Szabó Éva a térség humán közszolgáltatásában végzett elhivatott, magas színvonalú és eredményes munkájáért kapott elismerést.

 

Fotó: Györke József / Facebook

szecska19Iskolánk egyik népszerű őszi hagyománya az új diákok felavatása. A DÖK által szervezett idei szecskaavató október 25-én volt. Az erre történő felkészülés már egy hónappal korábban megkezdődött: a kezdő évfolyamosok folyamatosan próbálták alapfeladataikat, az előre megadott zenére és témára elkészített műsorszámokat, valamint menedzselték az osztályonként indított királyi pár-jelöltjeiket, akikre előzetesen leadott szavazatokkal is voksolhattak az iskola diákjai.

A vidám délután a 9. osztályok versengéséről szólt. A Halloween témaköréhez kapcsolódó - boszorkány-, múmia – és zombi –jelmezekben előadott - produkcióik látványosak voltak, tánccal, énekkel és rengeteg humorral fűszerezve; ezt követően pedig letették a szecska-esküt.

1. oldal / 31