2017. november 24-én került megrendezésre iskolánkban a tanév legelső hagyományőrző programja, a Szecskaavató. Négy kilencedikes osztály vonult fel és versenyeztek egymással, hogy eldöntsék ki lesz a 9. évfolyam legjobbja. A rendezvény megnyitójában Igazgató Asszony köszöntötte az elsős diákokat és buzdította őket sikeres szereplésre.

Hetek óta készülhettek az osztályok a feladatokra hiszen egy-egy rövid produkció keretében kellett bemutatniuk a közönségnek a rájuk osztott feladatot - egy előre kiválasztott dalt mutattak be. Akik látták ezeket az előadásokat, osztják azt a véleményt, hogy hatalmas sikert arattak az osztályok.

Sor került a szecskakirály és a szecskakirálynő választásra, valamint letették esküjüket is a kilencedikesek. Számos feladatban, versenyben mutathatták meg tudásukat, melyben nem csak a tudás, az ügyesség, de néha a szerencse is szerepet kapott. A versenyzők nagyon sportszerűen, mindent beleadva teljesítették a feladatokat.

A sok élménnyel teli délután láthatóan még jobban összekovácsolta az osztályok tagjait. Köszönet illeti az osztályfőnököket, akik lelkiismeretesen készültek osztályaikkal a produkciókra, sőt maguk is aktív részesei voltak a feladatoknak.

Gratulálunk minden osztálynak, részvevőnek! Köszönet illeti a szervező Diákönykormázat tagjait, valamint segítőjüket Deák Szonja tanárnőt is.

ozio_gallery_nano