2019. február 22-én rendezte meg a Kaposvári SZC Nagyatádi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája hagyományos februári ünnepségét, a szalagavatót.

Az iskola hét osztályában 88 tanuló mellére tűzték ki osztályfőnökeik a felnőtté válást és a tanulmányaik befejezésére való felkészülést jelképező kék szalagot.

Döméné Lajos Katalin tagintézmény-vezető mondott megható beszédet, visszaemlékezést a rendezvény kezdetén, majd a diákok és a tanárok hagyományos közös műsora következett irodalmi és zenei művekkel. A műsorban közreműködött tanulóink: Kertész Ramóna (13.X), Vasvári Alíz (9.B), Horváth Zsolt (13.N), Nánási Ágnes (10.B), Csonka Balázs (10.A). A tanári karból Perák Veronika Katalin, Fejér Zoltán György, Török-Kovács Péter, Máté Attila vett részt a műsorban, Harkály Gyula és Hujber Balázs hangszeres segítségével.

A szalagtűzés után hagyományosan pezsgővel köszöntöttük tanulóinkat az ünnepélyen. A pohárköszöntőt Perák Veronika Katalin tagintézmény-vezető helyettes mondta el. A műsor után a San Dance Stúdió táncosai szórakoztatták a közönséget, majd a szalagavató bált iskolánk tanulói nyitották meg ünnepi ruhában. Az őszi szünet óta gyakorolt nyitótáncot Hajdúné Tóth Csilla tanította be diákjainknak, amely szintén nagy sikert aratott a közönség soraiban ülő szülőknek, családtagoknak, barátoknak és ismerősöknek.

A vacsora felszolgálása után az éjfélig tartó bálban diákok és tanárok, szülők és barátok közösen táncoltak a holnapba, mely már azt jelezte a kék-szalagos diákoknak, hogy tavaszi vizsgáikra végleg meg kell, hogy kezdjék a felkészülést!

Az eseményről a Somogyi Hírlap és az AtádHír.hu valamint a Nagyatádi VTV is beszámolt.

 

Galéria és videók a kattintás után:

 

ozio_gallery_nano