OrbanAnikoDecember 7-én olyan interaktív beszélgetésekre invitálták a szervezők a Kaposvári SZC Nagyatádi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája tanulóit, valamint a város 7.-8. osztályos tanulóit, amelyen a szakmájukban kiváló eredményeket elérő és figyelemre méltó szakmai fejlődést véghez vivő szakembereket ismerhettek meg az érdeklődők a Pályaorientációs napon.

A napot osztályfőnöki órai megbeszélések, ráhangolódások indították. Az intézmény tanulói megismerhették az iskola képzési struktúráját, tanulási útvonalait, a továbbtanulás lehetőségeit.

Az első előadáson az Ékes-Édes Stúdió vezetője, Vargáné Orbán Anikó mutatta be tevékenységét és mesélt megtett szakmai életútjáról, amely nemzetközi sikerekkel lett kikövezve. Kiemelte, hogy a folyamatos tanulás és önképzés mellett nagyon fontos a megfelelő motiváció megtalálása is.

Rövid szünet után a Ziehl-Abegg Motor-és Ventillátorgyártó Kft. tanműhelyvezetőjét Szaka Zsolt Györgyöt, valamint Ivók Norbertet, oktatói csoportvezetőt ismerhették meg a jelenlévők. Bemutatott életútjuk, eredményeik jó példával szolgálhatnak mindazoknak, akik fontosnak tartják, hogy tanult szakmájukban a lehető legtöbb tudást szerezzék meg.

ZiehlAbegg